Catania - Malta færger

Kort

Bestil tilbud

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

  • 1 krydsninger ugentligt
    7 hr 15 min.
    Få Pris

Catania til Malta færger forbinder Sicilien og Malta med Grimaldi Lines, Tirrenia di Navigazione og Virtu Ferries. Udover at sammenligne priser og tider for Catania til Malta, viser vi også resultater for Pozzalo til Valletta for at hjælpe dig med at komme fra Sicilien til Malta til det bedste tidspunkt, til den bedste pris.

Nedenfor finder du de billigste færger mellem Catania og Malta. Book din færge med AFerry og vi hjælper dig med at finde de billigste priser så din ferie begynder når du går om bord! Se fartplanen samt tilbud forneden og brug sogemaskinen til venste for at booke din rejse. Vælg blot passagerer og datoer, for at få en pris.

Tilbud

Catania til Malta - Sådan booker du

Sammenlign priserne for alle Catania til Malta rederier ved hjælp af ovenstående prissammenligningssystem med priser og tilgængelighed i real-tid.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!