Catania færge

Kort

Bestil tilbud

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Catania Ruter

Bestil en færge til Catania med AFerry. Færger til Catania, i Sicilien, er tilgængelige fra Italien og Malta. Du kan tage en færge til Catania fra Napoli og Salerno.

Catania Færgeselskaber

Færger til og fra Catania drives af Grimaldi Lines, Tirrenia di Navigazione, TTT Lines og Virtu Ferries. Fordi 4 færgeselskaber opererer ind og ud af Catania, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Catania, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Messina, Palermo og Pozzallo for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Færger med Grimaldi Lines og andre virksomheder, der opererer til og fra Catania er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Catania bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Tilbud

  • Catania færgehavn
  • Catania færgehavn
  • Catania færgehavn

Om Catania

Catania blev genopbygget gradvist i løbet af årene efter den blev fuldstændig ødelagt på grund af en voldsom jordskælv i 1169. Catania var oprindeligt en del af det romerske imperium, men blev senere overtaget af grækerne. Dog blev de fleste af Catanias overdådige paladser og brede gader bygget i det 18. århundrede, da adelige familier fra hele den østlige Sicilien begyndte at flokkes til Catania.

Catania har mange barokke bygninger og kirker sammen med en række af romerske teatre, pladser og smukke paladser. Catania med sine sorte og hvide bygninger har en storslået effekt. Catania tilbyder også et udvalg af restauranter og stort antal butikker spredt rundt om centrum.

Catania havn ligger på østkysten af Sicilien mod det Ioniske Hav. Catania har altid været en vigtig by samt havn lige siden middelalderen. Catania ligger ved foden af ​​Etna, en af de mest aktive vulkaner i verden.

Catania faciliteter

Catania havn tilbyder meget billige services og har mange faciliteter til rådighed tæt på havnen.

Catania retninger

Byen er godt skiltet over hele øen, når du kører. Der korer også regelmæssige busser og tog fra hele øen til havnen.

Catania - Rutekort

se kort

Havneadresser

Tirrenia di Navigazione

Molo Crispi Banchina 8 ED. EX. Doganella 95131 Catania, 95131, Italy

TTT Lines

Via Acquicella Porto, 95121 Catania CT, Italy

Virtu Ferries

Virtu Ferries Srl,Complesso Vecchia Dogana (Inside),Porto di Catania, Catania, 95131, Sicily, Italy

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!