Casamicciola færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Tilbud

Bestil en færge til Casamicciola med AFerry. Indenlandske tjenester i Italien er tilgængelige fra Casamicciola til Napoli Molo Beverello, Pozzuoli og Procida.

Casamicciola Færgeselskaber

Færger til og fra Casamicciola drives af Medmar og SNAV. Fordi 2 færgeselskaber opererer ind og ud af Casamicciola, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Casamicciola, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Casamicciola færger med Medmar og SNAV er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Casamicciola bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Casamicciola færgehavn
  • Casamicciola færgehavn
  • Casamicciola færgehavn

Om Casamicciola

Casamicciola Terme ligger midt på den nordlige side af Ischia-oen, mellem byerne Ischia og Lacco Ameno. Navnet kommer fra "Casa Nizola" (Nizolas Hus) en romersk matron, der ikke kunne gå længere, og som genoprettede ved at dyppe benene i varmt vand af en strom, der strommer nær hendes hus.

Det nye centrum ligger på kysten, de mest attraktive skonheder Casamicciola ligger på bakkerne rundt. På Sentinella, hvor den smukke panoramaudsigt gor os forstå, hvorfor det europæiske hoje samfund valgte Casamicciola som feriedestination, er der det Bourbonic Geophysical Observatory. På grænsen adskiller sig fra Ischia kommune, på Monte Rotaro, er der Bosco del Castiglione (Slotens træ) på siden mod havet og Bosco della Maddalena (Magdalenes Træ) på siden mod indlandet. Sidstnævnte er 45 hektar bred og indtager hele Fondo d'Oglio mellem Monte Rotaro og Monte Cretaio.

Casamicciola - Rutekort

se kort

Havneadresser

Medmar

Piazza Marina 1, 80074 Casamicciola Terme, Ischia

SNAV

Piazza Marina 1, 80074 Casamicciola Terme, Ischia

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!