Carteret Færger

Kort

Bestil tilbud

Bestil en færge til Carteret med AFerry. Færger til Carteret, i Frankri, er tilgængelige fra Kanaloerne. Du kan tage en færge til Carteret fra Guernsey, Jersey, Jersey/Gorey og Sark.

Carteret Færgeselskaber

Færger til og fra Carteret drives af Manche Iles Express. Når du leder efter en færge til Carteret, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Dielette, Granville og St Malo for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Carteret færger med Manche Iles Express er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Carteret bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Carteret Ruter

  • Carteret Ferries
  • Carteret Ferries
  • Carteret Ferries

Om Carteret

Barneville-Carteret har historisk været et populært kystmål i Frankrig. Barneville-Carteret er en stille badeby, der er vokset gennem årene for at blive en smuk udvej med en række hoteller og restauranter at vælge imellem.

Carteret - Rutekort

se kort

Havneadresser