Capri Færger

Kort

Bestil tilbud

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Capri Ruter

Bestil en færge til Capri med AFerry. Indenlandske tjenester i Italien er tilgængelige fra Capri til Napoli og Sorrento.

Capri Færgeselskaber

Færger til og fra Capri drives af NLG. Når du leder efter en færge til Capri, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Capri færger med NLG er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Capri bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Tilbud

  • Capri Ferries
  • Capri Ferries
  • Capri Ferries

Om Capri

Den lille italienske o Capri ligger 5 km fra fastlandet i Napoli-bugten og er en beromt skonhedssted og kystby. Capri er specialbygget til vandreture. De smukke naturstier, hvoraf mange er uden for den slagne vej, er en fantastisk måde at udforske oens naturlige skonhed i dit eget tempo. Tag masser af vand og komfortable sko, da du nemt kan finde dig selv langt fra faciliteter.

Capri - Rutekort

se kort

Havneadresser

Navlib

Marina Grande, I. DI CAPRI, Italy

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!