Capraia Færger

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Capraia Ruter

Tilbud

Bestil en færge til Capraia med AFerry. Indenlandske tjenester i Italien er tilgængelige fra Capraia til Livorno.

Capraia Færgeselskaber

Færger til og fra Capraia drives af Toremar. Når du leder efter en færge til Capraia, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Capraia færger med Toremar er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Capraia bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Capraia Ferries
  • Capraia Ferries
  • Capraia Ferries

Om Capraia

Capraia er den nordvestligste af de syv oer i den toscanske ohav, ud for Italiens kyst. Capraia er af vulkansk oprindelse, har et areal på 19 km² og det hojeste punkt på oen er 466 m over havets overflade. Capraia er omkring 8 km lang og ca. 4 km bred. Det har en kystlinje, der er omkring 30 km i omkreds. Oen er en del af Arcipelago Toscano National Park og havreservat.

Capraia producerer vin og er et centrum for ansjos fiskeriet. Ca. 40 km mod nord er oen Gorgona, som også er beromt for sine ansjoser.

Capraia - Rutekort

se kort

Havneadresser

Toremar

Via Assunzione, 44 57032, Porto LI, Italy

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!