Calvi færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Tilbud

Calvi er en havn på nordkysten af Korika, som tilbyder regelmæssige forbindelser til Nice i Frankrig, og er en populær måde at komme til og fra øem på. Du kan booke færger til og fra Calvi med AFerry.dk

  • Calvi færgehavn
  • Calvi færgehavn
  • Calvi færgehavn

Calvi havne faciliteter

Calvi havn tilbyder en lang række faciliteter og services.

Komme til Calvi

Fra Ile Rousse: Tag N197 og fortsæt ligeud 22km. Fra Ajaccio: Tag N194; fortsæt på D81, som vil fører dig direkte til Calvi.

Toget til Korsika hedder Trinighellu, mange tourister besøger øen via tog.

Hele Korsika er godt fobundet af mange busser.

Om Calvi

Calvi er domineret af det imponerende citadel, og indeni lægger mange skatte afsløret for dem, der vælger at vandre ud over havnen og udforske de gyder og gamle brostensbelagte gader.

Calvi er oprindeligt en lille fiskerby, og har altid været historisk stor, og var engang besat af Genova, og har ry for at være fødestedet for Christopher Columbus. Det er fortsat hovedstaden i Balagne regionen, et af de mest velstående områder på Korsika. De omkringliggende bakker og bjerge skaber et naturligt amfiteater, der kaldes `Have Korsika '.

Calvi har en strand på 6 km med fint, hvidt sand, ved siden af ​​den gamle havn og den gamle bydel. Det er en af de smukkeste strande på øen med en blid hældning og sikker badning i de lavvandede, turkis-blå vand. Windsurfing, dykning, jet-ski, sejlsport, vandski og paragliding er blandt den brede vifte af vandsport til rådighed i disse perfekte rammer.

Calvi - Rutekort

se kort

Havneadresser

Corsica-Sardinia Ferries

Port de Commerce, Quai Landry, 20260 Calvi, Corsica

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!