Calais - Folkestone tog

Kort

Bestil tilbud

  • 45 krydsninger dagligt
    35 min.

Alternative Ruter

Calais til Folkestone færger forbinder Frankri og England med EuroTunnel. Udover at sammenligne priser og tider for Calais til Folkestone, viser vi også resultater for Calais til Dover og Dunkerque til Dover for at hjælpe dig med at komme fra Frankri til England til det bedste tidspunkt, til den bedste pris.

Nedenfor finder du de billigste færger mellem Calais og Folkestone. Book din færge med AFerry og vi hjælper dig med at finde de billigste priser så din ferie begynder når du går om bord! Se fartplanen samt tilbud forneden og brug sogemaskinen til venste for at booke din rejse. Vælg blot passagerer og datoer, for at få en pris.

Tilbud

Calais til Folkestone - Sådan booker du

Sammenlign priserne for alle Calais til Folkestone rederier ved hjælp af ovenstående prissammenligningssystem med priser og tilgængelighed i real-tid.


Om Calais

Skat er lavere på cigaretter og alkohol i Calais, hvilket betyder gennemsnitlige engelske turister flokkes der for 'sprut Cruises'. Der er store varehuse rundt om byen, hvor du kan drage fordel af disse billige priser, det mest berømte er Eurocity.


Om Folkestone

Folkestone vil fascinere dig med ånden i byen, charme af sit folk og skønheden i landskabet. Folk, der elsker at gå, vil elske den fantastiske naturskønne rute og den berømte kæmpe bakke figur af en hvid hest, som er hugget ind i bjergsiden af Downs. Folkestone er også berømt for sin årlige Folkestone Literary Festival, som er internationalt anerkendt.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!