Calais - Folkestone tog

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

  • 35 krydsninger dagligt
    35 min.
    Få Pris

Alternative Ruter

Tilbud

Billige Calais til Folkestone priser

For de næste 7 dage

Baseret på bookinger, der rejser i denne uge med bil.

Calais til Folkestone - Sådan booker du

Sammenlign priserne for alle Calais til Folkestone rederier ved hjælp af ovenstående prissammenligningssystem med priser og tilgængelighed i real-tid.


Om Calais

Skat er lavere på cigaretter og alkohol i Calais, hvilket betyder gennemsnitlige engelske turister flokkes der for 'sprut Cruises'. Der er store varehuse rundt om byen, hvor du kan drage fordel af disse billige priser, det mest berømte er Eurocity.


Om Folkestone

Folkestone vil fascinere dig med ånden i byen, charme af sit folk og skønheden i landskabet. Folk, der elsker at gå, vil elske den fantastiske naturskønne rute og den berømte kæmpe bakke figur af en hvid hest, som er hugget ind i bjergsiden af Downs. Folkestone er også berømt for sin årlige Folkestone Literary Festival, som er internationalt anerkendt.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!