Calais færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Calais Ruter

Tilbud

Bestil en færge til Calais med AFerry. Færger til Calais, i Frankri, er tilgængelige fra England. Du kan tage en færge til Calais fra Dover og Folkestone.

Calais Færgeselskaber

Færger til og fra Calais drives af DFDS, EuroTunnel og P&O Ferries. Fordi 3 færgeselskaber opererer ind og ud af Calais, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Calais, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Dunkerque og Dunkirk for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Calais færger med DFDS, EuroTunnel og P&O Ferries er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Calais bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Seneste priser

Rute Pris Prisinfo
Dover - Calais
(DFDS Seaways)
DKK1,550
 • Booked: Sunday, October 11, 2020
 • Rejs: Monday, November 2, 2020 (enkelt)
 • Personbil + 1
Dover - Calais
(P&O Ferries)
DKK1,162
 • Booked: Friday, October 23, 2020
 • Rejs: Saturday, October 24, 2020 (enkelt)
 • Personbil + 2
Folkstone - Calais
(EuroTunnel)
DKK1,088
 • Booked: Tuesday, October 20, 2020
 • Rejs: Monday, November 2, 2020 (enkelt)
 • Personbil + 1
 • Calais færgehavn
 • Calais færgehavn
 • Calais færgehavn

Om Calais

Skat er lavere på cigaretter og alkohol i Calais, hvilket betyder gennemsnitlige engelske turister flokkes der for 'sprut Cruises'. Der er store varehuse rundt om byen, hvor du kan drage fordel af disse billige priser, det mest berømte er Eurocity.

Calais havn ligger i kanalen fra Dover på Nordfrankrigs kyst. Dette er en af de mest populære ruter og Calais er den nærmeste franske by til Storbritanien. Calais havn er godt placeret for at give nem adgang til selve havnen, men også til butikker og restauranter i det omkringliggende område ved at være direkte forbundet med det franske motorvejsnet.

Calais faciliteter

Der er gratis parkeringsplads til rådighed foran Calais færgeterminalen. Det maksimale ophold er tre dage.

Calais retninger

Calais færge er direkte forbundet til det europæiske motorvejsnet via to motorveje, A26/E15, som giver adgang til hjertet af Frankrig, herunder Paris og ud, og A16/E40, som er en adgangsport til Benelux-landene og de nordlige europæiske motorvejsnet systemer. A16/E402 dirigerer dig til det vestlige Frankrig.

En regelmæssig fod-passager bus korer fra 10:00 til 08:00, og forbinder Calais færgeterminal til centrum af Calais på Place d'Armes og jernbanestationen på anmodning. Når du står af færgen, tager det kun få minutter at komme til Calais centrum. Bussen koster omkring £ 1 per person per retning.

Når forlader Calais havn finder du Calais Ville togstationen i centrum af byen, som giver en fast rute til Paris Gare du Nord samt andre større byer i området.

Calais - Rutekort

se kort

Havneadresser

EuroTunnel

Eurotunnel, 62231 Coquelles, France

DFDS

Car Ferry Terminal, 62100 Calais, France

P&O Ferries

Car Ferry Terminal, 62100 Calais, France

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!