Calais Dover

 • Calais - Dover færger
  Calais - Dover færger

Calais Dover Færger - Priser fra 1 108 DKK

 • 13 krydsninger dagligt
  1 hr 30 min.
  Søg
 • 23 krydsninger dagligt
  1 hr 30 min.
  Søg

Calais til Dover færger forbinder Frankri og England med DFDS og P&O Ferries. Udover at sammenligne priser og tider for Calais til Dover, viser vi også resultater for Calais til Folkestone og Dunkerque til Dover for at hjælpe dig med at komme fra Frankri til England til det bedste tidspunkt, til den bedste pris.

De gennemsnitlige priskunder, der for nylig blev fundet for Calais til Dover, er 1 108 DKK fra DFDS.

Nedenfor finder du de billigste færger mellem Calais og Dover. Book din færge med AFerry og vi hjælper dig med at finde de billigste priser så din ferie begynder når du går om bord! Se fartplanen samt tilbud forneden og brug sogemaskinen til venste for at booke din rejse. Vælg blot passagerer og datoer, for at få en pris.

Calais til Dover - Sådan booker du

Sammenlign priserne for alle Calais til Dover rederier ved hjælp af ovenstående prissammenligningssystem med priser og tilgængelighed i real-tid.


Om Calais

Skat er lavere på cigaretter og alkohol i Calais, hvilket betyder gennemsnitlige engelske turister flokkes der for 'sprut Cruises'. Der er store varehuse rundt om byen, hvor du kan drage fordel af disse billige priser, det mest berømte er Eurocity.


Om Dover

Da det er den korteste kanal krydsning mellem England og Frankrig, har Dover været en populært havn for folk, der ønsker at udforske det europæiske fastland. De ikoniske kridtklinter er blevet kendt som White Cliffs of Dover, og kan ses flere kilometer på tværs af kanalen. Dover roser sig i sine transportydelser og turisme, og har 3 museer; Dover Museum, Dover Transport Museum og det romerske Painted House.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!

Alternative Ruter