Calais Dover

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

  • 9 krydsninger dagligt
    1 hr 30 min.
    Få Pris
  • 21 krydsninger dagligt
    1 hr 30 min.
    Få Pris

Alternative Ruter

Tilbud

Billige Calais til Dover priser

For de næste 7 dage

Baseret på bookinger, der rejser i denne uge med bil.

Calais til Dover - Sådan booker du

Sammenlign priserne for alle Calais til Dover rederier ved hjælp af ovenstående prissammenligningssystem med priser og tilgængelighed i real-tid.


Om Calais

Skat er lavere på cigaretter og alkohol i Calais, hvilket betyder gennemsnitlige engelske turister flokkes der for 'sprut Cruises'. Der er store varehuse rundt om byen, hvor du kan drage fordel af disse billige priser, det mest berømte er Eurocity.


Om Dover

Da det er den korteste kanal krydsning mellem England og Frankrig, har Dover været en populært havn for folk, der ønsker at udforske det europæiske fastland. De ikoniske kridtklinter er blevet kendt som White Cliffs of Dover, og kan ses flere kilometer på tværs af kanalen. Dover roser sig i sine transportydelser og turisme, og har 3 museer; Dover Museum, Dover Transport Museum og det romerske Painted House.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!