Cairnryan færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Cairnryan Ruter

Tilbud

Bestil en færge til Cairnryan med AFerry. Færger til Cairnryan, i Skotland, er tilgængelige fra Nordirland. Du kan tage en færge til Cairnryan fra Belfast og Larne.

Cairnryan Færgeselskaber

Færger til og fra Cairnryan drives af P&O Ferries og Stena Line. Fordi 2 færgeselskaber opererer ind og ud af Cairnryan, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Cairnryan, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Birkenhead og Troon for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Cairnryan færger med P&O Ferries og Stena Line er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Cairnryan bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Cairnryan færgehavn
  • Cairnryan færgehavn
  • Cairnryan færgehavn

Om Cairnryan

Cairnryan havn har været af afgørende betydning inden for maritim historie. Af søvejen er du tættere til Nordirland end Stranraer, hvilket førte til bygningen af P&O Ferries i en roll-on roll-off terminal her i 1970'erne, som tilbyder en kortere færgeoverfart til Larne færge havn.

Cairnryan er en lille landsby, som overser Lochryan og er bemærkelsesværdig idag for sin store moderne færge havn, der drives af P & O Irish Sea Ferries, som forbinder Skotland med Larne havn i Nordirland.

Cairnryan faciliteter

P&O Irish Sea Ferries terminalen tilbyder passagerer godt check-in faciliteter, rummelige siddestuer, bagage område, legearealer for børn, handikap faciliteter, baby faciliteter og en Fables Snack Bar & Shop.

Cairnryan retninger

Cairnryan havn ligger i det sydvestlige hjorne af Skotland, 8km nord for Stranraer på A77. Fra syd følg M6/A74 forbi Carlisle til Gretna, og derefter tag A75 mod vest. Lige før Stranraer, drej til højre ind på A751 og derefter A77 til Cairnryan. Havnen ligger 8km nord. Du kan komme til nord Cairnryan ved at følge A77 Coast Road fra Ayr.

Stranraer Havn Tog Station ligger ca 8km fra Cairnryan havn. Taxaer er tilgængelig uden for stationen.

Buser fra hele Storbritannien kører direkte til Stranraer Færge Terminal, derefter kan du tage den lokale bus service til Cairnryan Havn.

Cairnryan - Rutekort

se kort

Havneadresser

P&O Ferries

Cairnryan, Stranraer, Wigtownshire, DG9 8RF, Scotland

Stena Line

Loch Ryan Port, Belfast Way, Cairnryan, Dumfries and Galloway, DG9 8RG , Scotland

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!