Cagliari - Napoli færger

Kort

Bestil tilbud

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

  • 2 krydsninger ugentligt
    14 hr 30 min.
    Få Pris

Alternative Ruter

Cagliari til Napoli færger forbinder Sardinien og Italien med Tirrenia di Navigazione. Udover at sammenligne priser og tider for Cagliari til Napoli, viser vi også resultater for 4 andre ruter for at hjælpe dig med at komme fra Sardinien til Italien til det bedste tidspunkt, til den bedste pris:

  • Arbatax til Civitavecchia
  • Cagliari til Civitavecchia
  • Olbia til Civitavecchia
  • Porte Torres til Civitavecchia

Nedenfor finder du de billigste afgange fra Cagliari til Napoli. Book færge med AFerry.dk og vi hjælper dig med at finde de billigste billetter, så din ferie begynder når du går om bord.

Tilbud

Sådan booker du

Sammenligning priser på ruter fra Cagliari - Napoli ved hjælp af ovenstående prissammenligningssystem. Alternativt kan du booke en Cagliari - Napoli overfart ved hjælp af vores "book på rute" system. Vælg en rute, angiv øvrige rejseoplysninger, klik på "Søgning" og book en Cagliari - Napoli færgeoverfart online med AFerry.dk i dag.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!