Cagliari færge

Kort

Bestil tilbud

Bestil en færge til Cagliari med AFerry. Du kan bruge Cagliari til at tage færger omkring Sardinien og også til Italien og Sicilien. Indenlandske tjenester i Sardinien er tilgængelige fra Cagliari til Arbatax mens færger væk fra Sardinien sejle til Civitavecchia, Napoli og Palermo.

Cagliari Færgeselskaber

Færger til og fra Cagliari drives af Tirrenia di Navigazione. Når du leder efter en færge til Cagliari, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Arbatax, Olbia og Porto Torres for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Cagliari færger med Tirrenia di Navigazione er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Cagliari bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Seneste priser

Rute Pris Prisinfo
Napoli - Cagliari
(Tirrenia di Navigazione)
DKK2,598.59
  • Booked: Friday, July 12, 2019
  • Rejs: Tuesday, August 27, 2019 (enkelt)
  • Personbil + 2

Cagliari Ruter

  • Cagliari færgehavn
  • Cagliari færgehavn
  • Cagliari færgehavn

Om Cagliari

Casteddu er den sardiske navn for Cagliari, hvilket betyder Slot. Den gamle del af byen hedder sjovt nok, Castello, slot, selvom der aldrig er blevet bygget et slot der, og ligger på toppen af ​​en bakke med udsigt over bugten Cagliari.

Herfra kan du se hele byen bevogtet af de stadig intakte bymur og den hvide kalk stens tårne​​ -the Pancras Tower og Elephant tårn bygget af de Pisans i det 11. århundrede. Du kan udforske den maleriske gamle del af byen, der er domineret af den smukke middelalderlige arkitektur.

Hvis du rejser fra Cagliari, besog det storste fiskemarked i Italien, som er beromt for det store udvalg af fisk til rådighed for salg til både offentlige og handel.

Cagliari-bugten også kendt som Engle Golfen, på grund af de fantastiske panoramaudsigt og som prikken over i'et, har Cagliari en af de længste strande i Italien kaldet Poetto stranden, der er 13 km med fint, hvidt kornet sand.

Cagliari er hovedstaden på øen Sardinien. Casteddu er det Sardiske navn for Cagliari, som betyder slot.

Cagliari faciliteter

Cagliari havn er en af de mere moderne terminaler i Italien, og en af de største. Derfor har Cagliari havn mange faciliteter for at tilfredsstille enhver smag.

Cagliari retninger

Cagliari havn er mindre end 2km fra byen og er godt afskiltet. Tirrenia terminalen er i Molo Sabaudo.

Cagliari - Rutekort

se kort

Havneadresser