Cagayan De Oro Færger

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Tilbud

Bestil en færge til Cagayan De Oro med AFerry. Indenlandske tjenester i Filippinerne er tilgængelige fra Cagayan De Oro til Cebu City.

Cagayan De Oro Færgeselskaber

Færger til og fra Cagayan De Oro drives af 2GO Travel. Når du leder efter en færge til Cagayan De Oro, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Cagayan De Oro færger med 2GO Travel er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Cagayan De Oro bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Cagayan De Oro Ferries
  • Cagayan De Oro Ferries
  • Cagayan De Oro Ferries

Om Cagayan De Oro

Cagayan de Oro er en by i Northern Mindanao, i Filippinerne og er kendt som "City of Golden Friendship". "Oro" i navnet er et antydning af den tidlige spanske besættelse, da guld blev opdaget i Cagayan de Oro-floden, som i dag er vært for white water rafting og kajaksejlads eventyr. Byen har en vibarnt atmosfære og en stærk kulinarisk scene, og der er masser af indkobscentre, barer og restauranter.

Cagayan De Oro - Rutekort

se kort

Havneadresser

2GO Travel

J. Pacana St., Puntod, Cagayan de Oro City, (Puntod Pier), Philippines

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!