Caen - Portsmouth færger

Kort

Bestil tilbud

  • 2 krydsninger dagligt
    5 hr 45 min.

Alternative Ruter

Caen til Portsmouth færger forbinder Frankri og England med Brittany Ferries. Udover at sammenligne priser og tider for Caen til Portsmouth, viser vi også resultater for Dieppe til Newhaven for at hjælpe dig med at komme fra Frankri til England til det bedste tidspunkt, til den bedste pris.

Nedenfor finder du de billigste færger mellem Caen og Portsmouth. Book din færge med AFerry og vi hjælper dig med at finde de billigste priser så din ferie begynder når du går om bord! Se fartplanen samt tilbud forneden og brug sogemaskinen til venste for at booke din rejse. Vælg blot passagerer og datoer, for at få en pris.

Tilbud

Caen til Portsmouth - Sådan booker du

Sammenlign priserne for alle Caen til Portsmouth rederier ved hjælp af ovenstående prissammenligningssystem med priser og tilgængelighed i real-tid.


Om Caen

Caen er hovedstaden i Basse-Normandie og lægger mellem to floder i Orne og Odon. Caen var en af ​​de mange byer til at lide under dårlige effekt af Anden Verdenskrig.

Byen blev bombet på D-dag, og siges at have brændt i en uge, for den blev befriet. Skaden var stor, og de ​​eneste skader derfra, som stadig er det, er voldene af Chateau og de to store klostre. Disse blev bygget af Vilhelm Erobreren, da han grundlagde byen i det 11. århundrede.


Om Portsmouth

Portsmouth er Storbritanniens eneste ø by, beliggende på Portsea Island. Docklands området Portsmouth har længe været vigtigt for Royal Navy (og i øvrigt hjemsted for verdens ældste tørdok), og der er en række vores vandre-og bådture, som vil give dig et indblik i byens fortid. Havnefronten har modtaget tiltrængt renovering i det sidste årti. Et resultat er Spinnaker Tower, som klart kan betragtes som du indtaster havnen.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!