Caen - Portsmouth færger

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

  • 2 krydsninger dagligt
    5 hr 45 min.
    Få Pris

Alternative Ruter

Tilbud

Billige Caen til Portsmouth priser

For de næste 7 dage

Baseret på bookinger, der rejser i denne uge med bil.

Caen til Portsmouth - Sådan booker du

Sammenlign priserne for alle Caen til Portsmouth rederier ved hjælp af ovenstående prissammenligningssystem med priser og tilgængelighed i real-tid.


Om Caen

Caen er hovedstaden i Basse-Normandie og lægger mellem to floder i Orne og Odon. Caen var en af ​​de mange byer til at lide under dårlige effekt af Anden Verdenskrig.

Byen blev bombet på D-dag, og siges at have brændt i en uge, for den blev befriet. Skaden var stor, og de ​​eneste skader derfra, som stadig er det, er voldene af Chateau og de to store klostre. Disse blev bygget af Vilhelm Erobreren, da han grundlagde byen i det 11. århundrede.


Om Portsmouth

Portsmouth er Storbritanniens eneste ø by, beliggende på Portsea Island. Docklands området Portsmouth har længe været vigtigt for Royal Navy (og i øvrigt hjemsted for verdens ældste tørdok), og der er en række vores vandre-og bådture, som vil give dig et indblik i byens fortid. Havnefronten har modtaget tiltrængt renovering i det sidste årti. Et resultat er Spinnaker Tower, som klart kan betragtes som du indtaster havnen.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!