Caen færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Caen Ruter

Tilbud

Bestil en færge til Caen med AFerry. Færger til Caen, i Frankri, er tilgængelige fra England. Du kan tage en færge til Caen fra Portsmouth.

Caen Færgeselskaber

Færger til og fra Caen drives af Brittany Ferries. Når du leder efter en færge til Caen, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Dieppe og Le Havre for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Caen færger med Brittany Ferries er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Caen bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Seneste priser

Rute Pris Prisinfo
Portsmouth - Caen
(Brittany Ferries)
DKK4,494
  • Booked: Thursday, September 24, 2020
  • Rejs: Wednesday, June 30, 2021 - Monday, July 5, 2021
  • Personbil + 2
  • Caen færgehavn
  • Caen færgehavn
  • Caen færgehavn

Om Caen

Caen er hovedstaden i Basse-Normandie og lægger mellem to floder i Orne og Odon. Caen var en af ​​de mange byer til at lide under dårlige effekt af Anden Verdenskrig.

Byen blev bombet på D-dag, og siges at have brændt i en uge, for den blev befriet. Skaden var stor, og de ​​eneste skader derfra, som stadig er det, er voldene af Chateau og de to store klostre. Disse blev bygget af Vilhelm Erobreren, da han grundlagde byen i det 11. århundrede.

Caen havn ligger i den lille havneby Ouistreham, som ligger ved mundingen af ​​Canal de Caen à la Mer (Kanal i Caen). Denne kanal består af en gruppe af kajer og havnebassiner og forbinder havnen i Caen til byen Caen, der strommer ned til byen Ouistreham og Den Engelske Kanal. Caen tilbyder hurtige og regelmæssige afgange til Storbritaninen

Caen faciliteter

Caen havn tilbyder faciliteter såsom Cafeteria og bar, toiletter, vekselkontor, tjenester for handicappede, en shuttle service for gående passagerer til at transportere dem til og fra terminalen og en monttelefon. Alle disse faciliteter er åbne for alle de afgange, og i weekenderne.

Parkeringspladser er til rådighed uden for passagerterminalen og det maksimale ophold er op til 72 timer. Der er ingen afgift for parkering, men bilerne efterlades på ejerens egen risiko.

Caen retninger

Havnen ligger kun 15 kilometer nord for Caen by via hurtige dobbelt kørebaner. Fra Paris, tag A13 ROUEN / CAEN motorvejen, og følg derefter skiltene til Ouistreham / Bilfærge. N175 forbinder Mont Saint Michel og Bretagne til Caen og N13 forbinder Bayeux og Cherbourg til Caen. N158 fører til Caen fra Le Mans og Loire-dalen.

Den nærmeste togstation er i Caen, kun 18 km fra færgehavnen.

Caen - Rutekort

se kort

Havneadresser

Brittany Ferries

Avenue du Grand Large,Ouistreham, 14150 Ouistreham, France

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!