Cadiz færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Cadiz Ruter

Tilbud

Bestil en færge til Cadiz med AFerry. Færger til Cadiz, i Spanien, er tilgængelige fra De Kanariske Oer, Lanzarote og Tenerife. Du kan tage en færge til Cadiz fra Arrecife, Las Palmas de Gran Canaria, Puerto Rosario, Santa Cruz de la Palma og Santa Cruz de Tenerife.

Cadiz Færgeselskaber

Færger til og fra Cadiz drives af Trasmediterranea. Når du leder efter en færge til Cadiz, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Huelva for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Cadiz færger med Trasmediterranea er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Cadiz bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Seneste priser

Rute Pris Prisinfo
Santa Cruz de Teneriffe - Cadiz
(Trasmediterranea)
DKK2,128
  • Booked: Sunday, September 27, 2020
  • Rejs: Saturday, November 7, 2020 (enkelt)
  • Personbil + 2
  • Cadiz færgehavn
  • Cadiz færgehavn
  • Cadiz færgehavn

Om Cadiz

Cadiz er en typisk andalusiske by med et væld af attraktive udsigter og velbevarede historiske vartegn. Byen er fuld af smukke parker, hvor eksotiske planter blomstre. Det er også den havn, hvor, i 1500 og 92, Columbus sætte sejl.

Cádiz er en by beliggende i det sydvestlige Spanien, på en halvø der rager ind i bugten Cadiz, en del af den meget større Cadizbugten. Dens strategiske beliggenhed har spillet en væsentlig rolle i byens historie, handel og kultur. Fra Cadiz færge du kan få en færge til Arrecife, Las Palmas, Santa Cruz de la Palma og Santa Cruz de Tenerife.

Cadiz facilitier

Der er regelmæssige busser, der stopper direkte udenfor havne portene, der vil tage dig ind i byen.

Cadiz retninger

Cadiz er lige ud fra A4, som giver gode forbindelser fra Madrid, Sevilla og Cordoba. Hvis du rejser fra Barcelona og nord, kan du også bruge N340. Taglo Toget kører også to gange om dagen fra centrum af Madrid, hvilket giver en hurtig og effektiv måde at rejse til Cadiz.

Cadiz - Rutekort

se kort

Havneadresser

Trasmediterranea

Estación Marítima Muelle Alfonso XIII, s/n, C.P. 11006, Spain

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!