Cadiz - Arrecife færger

Kort

Bestil tilbud

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

  • 1 krydsninger ugentligt
    30 hr
    Få Pris

Alternative Ruter

Cadiz til Arrecife færger forbinder Spanien og Lanzarote med Trasmediterranea. Udover at sammenligne priser og tider for Cadiz til Arrecife, viser vi også resultater for Huelva til Arrecife for at hjælpe dig med at komme fra Spanien til Lanzarote til det bedste tidspunkt, til den bedste pris.

Nedenfor finder du de billigste færger mellem Cadiz og Arrecife. Book din færge med AFerry og vi hjælper dig med at finde de billigste priser så din ferie begynder når du går om bord! Se fartplanen samt tilbud forneden og brug sogemaskinen til venste for at booke din rejse. Vælg blot passagerer og datoer, for at få en pris.

Tilbud

Cadiz til Arrecife - Sådan booker du

Sammenlign priserne for alle Cadiz til Arrecife rederier ved hjælp af ovenstående prissammenligningssystem med priser og tilgængelighed i real-tid.


Om Cadiz

Cadiz er en typisk andalusiske by med et væld af attraktive udsigter og velbevarede historiske vartegn. Byen er fuld af smukke parker, hvor eksotiske planter blomstre. Det er også den havn, hvor, i 1500 og 92, Columbus sætte sejl.


Om Arrecife

Denne smukke strand i Arrecife (øens hovedstad siden midten af de 19. århundrede) har fået det blå flag af den Europæiske Union.

Fra den dejlige San Gines lagune, der huser små kystnære fiskerbåde, kan du folge kysten til El Reducto der kan prale med en moderne strandpromenade, som forer til El Cable Beach. Fint gyldent sand og rolige farvande skabe et malerisk syn.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!