Buenos Aires Færger

Kort

Bestil tilbud

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Bestil en færge til Buenos Aires med AFerry. Færger til Buenos Aires, i Argentina, er tilgængelige fra Uruguay. Du kan tage en færge til Buenos Aires fra Colonia, Montevideo og Punta del Este.

Buenos Aires Færgeselskaber

Færger til og fra Buenos Aires drives af Colonia Express. Når du leder efter en færge til Buenos Aires, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Buenos Aires færger med Colonia Express er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Buenos Aires bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Tilbud

  • Buenos Aires Ferries
  • Buenos Aires Ferries
  • Buenos Aires Ferries

Om Buenos Aires

Buenos Aires er hovedstaden og hovedstaden i Argentina. Det er en af de storste metropoler i Sydamerika, den anden i Latinamerika og er hjemsted for en af de storste havne på kontinentet.

Buenos Aires - Rutekort

se kort

Havneadresser

Colonia Express

Puerto de Buenos Aires, Av. Don Pedro de Mendoza 330, Darsena Sur - Ribera Oeste (South Basin - West Bank), Av. Don Pedro de Mendoza 330, Argentina

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!