Brindisi - Patras færger

Kort

Bestil tilbud

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

  • 2 krydsninger ugentligt
    16 hr
    Få Pris

Alternative Ruter

Brindisi til Patras færger forbinder Italien og Grækenland med Grimaldi Lines. Udover at sammenligne priser og tider for Brindisi til Patras, viser vi også resultater for Bari til Igoumenitza, Bari til Patras og Brindisi til Igoumenitsa for at hjælpe dig med at komme fra Italien til Grækenland til det bedste tidspunkt, til den bedste pris.

Nedenfor finder du de billigste færger mellem Brindisi og Patras. Book din færge med AFerry og vi hjælper dig med at finde de billigste priser så din ferie begynder når du går om bord! Se fartplanen samt tilbud forneden og brug sogemaskinen til venste for at booke din rejse. Vælg blot passagerer og datoer, for at få en pris.

Tilbud

Brindisi til Patras - Sådan booker du

Sammenlign priserne for alle Brindisi til Patras rederier ved hjælp af ovenstående prissammenligningssystem med priser og tilgængelighed i real-tid.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!