Brindisi færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Brindisi Ruter

Tilbud

Bestil en færge til Brindisi med AFerry. Færger til Brindisi, i Italien, er tilgængelige fra Albanien, De Ioniske oer og Grækenland. Du kan tage en færge til Brindisi fra Igoumenitsa, Korfu, Patras, Sami, Saranda og Vlore.

Brindisi Færgeselskaber

Færger til og fra Brindisi drives af European Seaways, Grimaldi Lines og Red Star Ferries. Fordi 3 færgeselskaber opererer ind og ud af Brindisi, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Brindisi, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Ancona, Bari og Trieste for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Brindisi færger med European Seaways, Grimaldi Lines og Red Star Ferries er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Brindisi bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Brindisi færgehavn
  • Brindisi færgehavn
  • Brindisi færgehavn

Om Brindisi

Brindisi havn ligger på "hælen" af den italienske støvle-formede halvø og er beliggende i en strategisk position i Middelhavet, Rumænien, Bulgarien, Kroatien og Tyrkiet.

Brindisi faciliteter

Brindisi havn har et godt udvalg af faciliteter og services.

Brindisi retninger

Lufthavnen ligger kun seks kilometer fra Brindisi centrum, hvor du kan komme enten med bus, som stopper lige udenfor ankomsthallen (koster ca. 3Euro og tager under 35min) eller med taxa (under 5 minutter)

Brindisi - Rutekort

se kort

Havneadresser

Red Star Ferries

Viale Regina Margherita, 1, 72100 Brindisi, Italy

Agoudimos

Viale Regina Margherita, 1, 72100 Brindisi, Italy

European Seaways

Viale Regina Margherita, 1, 72100 Brindisi, Italy

Grimaldi Lines

Brindisi, Province of Brindisi, Italy

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!