BornholmerFærgen

Kort

Bestil tilbud

Her finder du flere informationer om afgange med BornholmerFærgen. Se fartplanen samt tilbud forneden og brug søgemaskinen til venste for at booke din rejse. Book din overfart med AFerry.dk og vi hjælper dig med at finde de billigste priser så din ferie begynder, når du går om bord!

Oversigt

Check-in Information

Check-in er mindst 20 minutter før afgang for alle passagerer. Bornholmstrafikken har automatisk check-in. For at bruge automatisk check-in skal du bruge dit Bornholmstrafikken referencenummer.

Ruter:
Korteste krydsning:

Mest populære rute:

Tilbud

  • Book færger mellem Køge, Rønne, Sassnitz og Ystad
  • Book færger mellem Køge, Rønne, Sassnitz og Ystad

Ombord BornholmerFærgen

Ombord på alle BornholmerFærgen færger kan du kan nyde morgenmad, kolde drikke, snacks, sandwiches samt kolde retter i en af caféerne. Derudover er der butikker og et børneområde, hvor der bliver vist tegnefilm. Ombord M/F Povl Anker og M/S Hammerodde, som sejler de længere ruter, har du mulighed for at bestille kahytter af højeste kvalitet, så du ankommer frisk og udhvilet.

Tag bilen med på BornholmerFærgen

Det gør det lettere at komme rundt og på den måde kan man opleve endnu mere! Du kan meget enkelt tilvælge dit køretøj, når du booker din billet; personbil, autocamper, motorcykel eller varevogn - hvad end passer bedst til dig og dine behov.

Tag dit kæledyr med

Du kan tage dit kæledyr med på BornholmerFærgens færger med AFerry.dk. Du vælger antal kæledyr på samme side, som hvor du vælger antal passagerer.

Bemærk venligst at der er regler for at rejse med kæledyr. Hvis du planlægger at tage din hund med på ferie, skal du altid kontakte din dyrlæge i god tid. Dyrlægen vil tjekke hundens vaccinationer og bestemmelserne for rejse med dyr i det eller de lande, hvor du skal holde ferie.

video

Bornholmstrafikken Ferry YouTube video

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!