Færge til Norge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Færgeruter til Norge

Tilbud

Du kan på denne side nemt og hurtigt booke din færgeoverfart til Larvik, Kristiansand, Langesund, Oslo, Stavanger og flere i Norge. Med AFerry vil du altid få et godt tilbud! Se f.eks. fartplaner og de seneste tilbud forneden.

Seneste priser

Rute Pris Prisinfo
Frederikshavn - Oslo
(DFDS Seaways)
DKK1,411
  • Booked: Thursday, October 22, 2020
  • Rejs: Saturday, October 31, 2020 (enkelt)
  • Personbil + 1

Norge

Vær en med naturen! Norge tilbyder fantastiske naturoplevelser og med dets imponerende bjergkæder og fantastiske fjorde er det drommeland for både ski- og vandrefanatikere. Også for dyreelskere er det paradis, da især den nordlige del af landet er kendt for et forbloffende dyreliv. Landets love gor at du stort set kan campere, hvor du har lyst til - så hvorfor ikke sove i den norske vildmark og opleve naturen i fulde drag? Udover Norges skonne natur, er det værd at besoge de metropoliske byer. Oslo byder blandt andet på mange museer og kulturelle attraktioner såsom Vikinge Skib Museet.

Tag bilen med på ferie

AFerry tilbyder dig at tage din bil med på alle de store færger, så du nemmere kan komme rundt og opleve endnu mere på din rejse. Du tilvælger blot dit koretoj, når du booker din billet. Bil, autocamper eller motorcykel; hvad end der passer bedst til dig og dine behov!

Sådan booker du

Book din billet ved hjælp af vores sogemaskine til venstre. Vælg en rute og angiv ovrige rejseoplysninger såsom antal passagerer, rejsedatoer, koretoj og evt. indkvartering for at få din pris.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!