Færger til Grækenland

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Færgeruter til Grækenland

Tilbud

Du kan på denne side nemt og hurtigt booke din færgeoverfart til Patras, Igoumenitsa, Piraeus og flere i Grækenland. Med AFerry.dk vil du altid få et godt tilbud! Se f.eks. fartplaner og de seneste tilbud forneden.

Seneste priser

Rute Pris Prisinfo
Bari - Igoumenitza
(ANEK Superfast)
DKK1,553
  • Booked: Monday, September 21, 2020
  • Rejs: Thursday, October 1, 2020 (enkelt)
  • Personbil + 2

Grækenland

Grækenland er et populært rejsemål, der kan prale af smukke strande, maleriske traditionelle landsbyer, fantastiske landskaber og talrige steder af historisk og arkæologisk interesse. Besøg Akropolis i Athen, paladset Knossos på Kreta eller de gamle klostre i Meteora. Oplev ægte storbyliv i Athen eller Thessaloniki eller udforsk skove og vandreruter langs kysten på en af ​​de mange græske øer.

Tag bilen med på ferie

AFerry.dk tilbyder dig at tage din bil med på alle de store færger, så du nemmere kan komme rundt og opleve endnu mere på din rejse. Du tilvælger blot dit køretøj, når du booker din billet. Bil, autocamper eller motorcykel; hvad end der passer bedst til dig og dine behov!

Sådan booker du

Book din billet ved hjælp af vores søgemaskine til venstre. Vælg en rute og angiv øvrige rejseoplysninger såsom antal passagerer, rejsedatoer, køretøj og evt. indkvartering for at få din pris.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!