Færger til England

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Færgeruter til England

Tilbud

Du kan på denne side nemt og hurtigt booke din færgeoverfart til Harwich, Dover, Hull og flere i England. Med AFerry.dk vil du altid få et godt tilbud! Se f.eks. fartplaner og de seneste tilbud forneden.

Seneste priser

Rute Pris Prisinfo
Calais - Dover
(P&O Ferries)
DKK1,550
  • Booked: Sunday, October 11, 2020
  • Rejs: Saturday, October 24, 2020 (enkelt)
  • Personbil + 1
Calais - Dover
(DFDS Seaways)
DKK1,055
  • Booked: Monday, October 19, 2020
  • Rejs: Saturday, October 24, 2020 (enkelt)
  • Personbil + 1
Calais - Folkstone
(EuroTunnel)
DKK1,958
  • Booked: Thursday, October 1, 2020
  • Rejs: Saturday, November 14, 2020 - Sunday, November 22, 2020
  • Personbil + 1

England

England er feriestedet for alle aldre! Vælg mellem en vaskeægte storbysferie i en af de brusende storbyer såsom London, Birmingham, Liverpool og Manchester, eller oplev den smukke og inspirerende natur. Hvorend du går vil du stode på de mange traditionelle pubber, hvor der vil være mulighed for at prove rigtig engelsk fish'n'chips. Med en direkte færge fra Esbjerg til Harwich krydser du Nordsoen på mindre end en dag - gå ombord om eftermiddagen og vær i England ved middagstid næste dag. Alternativt er der færger til England fra Holland, Belgien og Frankrig. Book din færge til England online med AFerry.dk og vi hjælper dig med at finde de billigste billetter, så din ferie begynder når du går ombord.

Tag bilen med på ferie

AFerry.dk tilbyder dig at tage din bil med på alle de store færger, så du nemmere kan komme rundt og opleve endnu mere på din rejse. Du tilvælger blot dit koretoj, når du booker din billet. Bil, autocamper eller motorcykel; hvad end der passer bedst til dig og dine behov!

Sådan booker du

Book din billet ved hjælp af vores sogemaskine til venstre. Vælg en rute og angiv ovrige rejseoplysninger såsom antal passagerer, rejsedatoer, koretoj og evt. indkvartering for at få din pris.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!