Færger til Danmark

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Færgeruter til Danmark

Tilbud

Du kan på denne side nemt og hurtigt booke din færgeoverfart til Hirtshals, Esbjerg, Koge og flere i Danmark. Med AFerry.dk vil du altid få et godt tilbud! Se f.eks. fartplaner og de seneste tilbud forneden.

Seneste priser

Rute Pris Prisinfo
Bergen - Hirtshals
(Fjord Line)
DKK959
  • Booked: Sunday, September 27, 2020
  • Rejs: Sunday, December 20, 2020 (enkelt)
  • 2 Voksne (Foot passenger)
Göteborg - Frederikshavn
(Stena Line)
DKK288
  • Booked: Saturday, October 3, 2020
  • Rejs: Friday, November 6, 2020 - Sunday, November 8, 2020
  • 1 Voksne (Foot passenger)

Danmark

Danmark, som er del af Skandinavien, byder på seværdigheder for alle aldre! I Kobenhavn kan du opleve Christiania, et hippy samfund der giver hjem for dem, der soger en alternativ livsstil, mens du i Odense finder fodestedet for den store eventyrdigter H.C. Andersen. Jylland byder på Legoland, et paradis for born, samt en smuk natur nær Silkeborg.

Tag bilen med på ferie

AFerry.dk tilbyder dig at tage din bil med på alle de store færger, så du nemmere kan komme rundt og opleve endnu mere på din rejse. Du tilvælger blot dit koretoj, når du booker din billet. Bil, autocamper eller motorcykel; hvad end der passer bedst til dig og dine behov!

Sådan booker du

Book din billet ved hjælp af vores sogemaskine til venstre. Vælg en rute og angiv ovrige rejseoplysninger såsom antal passagerer, rejsedatoer, koretoj og evt. indkvartering for at få din pris.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!