Bonifacio færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Tilbud

Bestil en færge til Bonifacio med AFerry. Færger til Bonifacio, i Korsika, er tilgængelige fra Sardinien. Du kan tage en færge til Bonifacio fra Santa Teresa.

Bonifacio Færgeselskaber

Færger til og fra Bonifacio drives af Moby Lines. Når du leder efter en færge til Bonifacio, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Ajaccio, Porto Vecchio og Propriano for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Bonifacio færger med Moby Lines er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Bonifacio bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Bonifacio færgehavn
  • Bonifacio færgehavn
  • Bonifacio færgehavn

Om Bonifacio

Byen er delt i to, den gamle bydel (Vieille Ville) og den ovre bydel (la Haute Ville). Bonifacio er en lille middelalderby, med smalle veje, flankeret af gamle huse, beliggende på et langt hvidt kalksten forbjerg, der er blevet modelleret ved havet i usædvanlige og fascinerende former. Desuden er Bonifacio et meget populært turistmål på grund af dets nærhed til nogle af de bedste strande på Korsika.

Der er flere bemærkelsesværdige steder værd at besøge i, og omkring Bonifacio, som blandt andet kirker fra det 12. og 13. århundredes, heriblandt Ste Marie Majeure og St. Dominique, "Staircase kongen af ​​Aragon" og The Aquarium de Bonifacio. Sejlture til Cave af Sdragonato er også tilgængelige.

I Bonifacio kan du nyde andre aktiviteter såsom golf, shopping i butikker i byen, der kan nydes en stor cuisine i en af de mange restauranter, såvel som elastikspring, Mountainbiking, dykning og windsurfing.

Bonifacio havn ligger i den sydlige del af Korsika og er adskilt fra den italienske ø Sardinien ved Bonifaciostrædet, der kun er 11km lang. Bonifacio blev grundlagt af Bonifazio, Marquis af Toscana, i det 9. århundrede.

Bonifacio faciliteter

Bonifacio havn tilbyder en lang række faciliteter og services.

Bonifacio retninger

Bonifacio er godt forbundet til overalt på øen, ved at to store motorveje. Motorvejen N196 løber langs den vestlige side af Korsika, mens N198 løber langs den østlige side af øen. Vejen til Bonifacio havn er godt afskiltet.

Bonifacio - Rutekort

se kort

Havneadresser

Blu Navy

Quai Sott Portigliola, Bonifacio, Francia, 20169, Bonifacio, Corsica

Moby Lines

Gazano, Porto di Bonifacio, 20169 Bonifacio, Corsica

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!