Bodrum færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Tilbud

Bestil en færge til Bodrum med AFerry. Færger til Bodrum, i Tyrkiet, er tilgængelige fra De Dodekanesiske øer. Du kan tage en færge til Bodrum fra Kos.

Bodrum Færgeselskaber

Færger til og fra Bodrum drives af Dodecanese Flying Dolphins. Når du leder efter en færge til Bodrum, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Bodrum færger med Dodecanese Flying Dolphins er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Bodrum bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Bodrum færgehavn
  • Bodrum færgehavn
  • Bodrum færgehavn

Om Bodrum

Bodrum er et populært familieferie i Tyrkiet med en rig historisk og kulturel arv. Selv om det er kendt som et sommerferiemål, bliver Bodrum stadig mere populært blandt besogende i de andre årstider. Årsagerne er mange, men sandsynligvis er chancen for at nyde sine attraktioner mere intimt ved at undgå hubbub hojsæsonen. I modsætning til mange feriebyer lukker Bodrum ikke lukkerne i sommerens slutning, men fortsætter med et aktivt, selvom mindre frenetisk liv. De farverige basarer er åbne på deres planlagte dage, behagelige temperaturer og lokale folk har mere tid til hver gæst gæst.

Bodrum i dag er et trendy, kosmopolitisk feriested, der er populært blandt familier og med det yngre sæt fra hele verden. Det er et valgmål for dem, der er interesseret i regionenes rige historiske arv og naturlige skonhed, mens dens prestigefyldte placering har tiltrukket en hel galakse af stjerner i den tyrkiske underholdningsverden. Det kan virkelig siges, at denne mangfoldighed af sine besogende passer godt til de mange forskellige tilbud.

Bodrum - Rutekort

se kort

Havneadresser

Dodecanese Flying Dolphins

Bodrum Ferry Terminal, İskele Cd, Kumbahçe Mahallesi, 48400 , Turkey

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!