Blue Star Ferries

Blue Star Ferries
Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Blue Star Ferries er en af det mest kendte og prestigefyldte færgerederier i Grækenland, som hvert år transporterer millioner af turister ombord på deres veludstyrede og moderne færger. Book Blue Star færger med AFerry.dk og vi hjælper dig med at finde den behageligste rejse, så din ferie begynder, når du går om bord.

Oversigt

Check-in Information

Check-in er mindst 2 timer før afgang på alle ruter, bortset fra campingvogne og lign. på de adriatiske ruter, hvor check-in er mindst 3 timer før afgang.

Ruter:
470
Korteste krydsning:
Iraklia - Schinoussa
5 min.
Mest populære rute:
Rhodes - Kos
billigste:
Rhodes - Kos
DKK552*
*Pris baseret på:
  • Foot passenger x 3
  • Booked: Thursday, September 17, 2020
  • Rejs: Tuesday, September 29, 2020

Tilbud

Blue Star Ferries Ruter

Seneste priser

Rute Pris Prisinfo
Rhodes - Kos
(Blue Star Ferries)
DKK552
  • Booked: Thursday, September 17, 2020
  • Rejs: Tuesday, September 29, 2020 (enkelt)
  • 3 Voksne (Foot passenger)
  • Book færger til Athen, Piraeus, Rhodos, Santorini, Naxos og andre spændende destinationer
  • Book færger til Athen, Piraeus, Rhodos, Santorini, Naxos og andre spændende destinationer

Ombord Blue Star Ferries

Blue Star har otte moderne og air-conditioned skibe, som alle har en lang række faciliteter ombord. Skibene hedder Blue Star 1, Blue Star 2, Blue Star Paros, Blue Star Naxos, Blue Star Ithaki, Superferry II, Blue Horizon og Diagoras.

Ombord kan du vælge i mellem mange forskellige slags kahytter og behagelige sæder. Der er restauranter, caféer, barer, butikker, internetforbindelse, hævemaskine og natklubber. På Blue Horizon kan du endda nyde en svommetur i poolen under åben himmel i sommermånederne. Du kan blandt andet også finde McDonalds og Burger King på skibene.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!