Bimini Færger

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Tilbud

Bestil en færge til Bimini med AFerry. Indenlandske tjenester i USA er tilgængelige fra Bimini til Miami.

Bimini Færgeselskaber

Færger til og fra Bimini drives af FRS Caribbean. Når du leder efter en færge til Bimini, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Bimini færger med FRS Caribbean er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Bimini bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Bimini Ferries
  • Bimini Ferries
  • Bimini Ferries

Om Bimini

Bimini ligger i Bahamas vestligste bydel og består af tre oer, nord, syd og ost bimini. Forste indbyggere på oerne var Lucayanerne, i det lucayanske sprog "Bimini" betyder "to oer" på trods af Bimini bestående af tre. Bimini er kendt som Bahamas fiskerihovedstad. Amerikansk romanforfatter, novelleforfatter og journalist Ernest Hemingway boede på Bimini mellem 1935 og 1937.

Bimini - Rutekort

se kort

Havneadresser

FRS Caribbean

Resorts World Bimini, Dock., North Bimini, Alice Town, Bahamas, Bahamas

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!