Bilbao færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Bilbao Ruter

Tilbud

Bestil en færge til Bilbao med AFerry. Færger til Bilbao, i Spanien, er tilgængelige fra England. Du kan tage en færge til Bilbao fra Portsmouth.

Bilbao Færgeselskaber

Færger til og fra Bilbao drives af Brittany Ferries. Når du leder efter en færge til Bilbao, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Gijon og Santander for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Bilbao færger med Brittany Ferries er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Bilbao bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Seneste priser

Rute Pris Prisinfo
Portsmouth - Bilbao
(Brittany Ferries)
DKK2,803
  • Booked: Thursday, September 24, 2020
  • Rejs: Sunday, October 25, 2020 (enkelt)
  • Camper Van + 1
  • Bilbao færgehavn
  • Bilbao færgehavn
  • Bilbao færgehavn

Om Bilbao

Byen Bilbao, Spanien storste havn og den 6. største by, ligger i hjertet af Baskerlandet og er et godt sted til at se områdets attraktioner.

Havnen i Bilbao ligger i centrum af den europæiske Atlanterhavskyst, på den østlige side af Biscaya-bugten. Denne fantastiske geografiske placering gør det muligt at forbinde havnen med alle de største internationale havne, også forbindelser med både det amerikanske kontinent og den nordlige del af Europa.

Efter 700 år som havn, er der i dag over 200 sø service forbindelser fra Bilbao til 500 havne verden. Bilbao havn, opfylder de højeste operationelle kapacitet krav. Sidste år håndterede havnen i Bilbao over 110.000 passagerer.

Tag færgen fra havnen i Portsmouth til Bilbao spare dig at skulle køre de lange afstande gennem Frankrig. Som en større by i det nordlige Spanien, er Bilbao et fantastisk sted, du bør opleve på en videre rejse ind i Spanien.

Bilbao faciliteter

Bilbao havn tilbyder en lang række services og faciliteter.

Bilbao retninger

Bilbao havn er tilgængelig fra både vest (Santander) og øst (Madrid og Barcelona) via A8. Tag N644 slukke og følg denne vej til Bilbao havn.

Bilbao - Rutekort

se kort

Havneadresser

Brittany Ferries

Terminal de Brittany Ferries, Puerto de Bilbao, Muelle A3, Zierbena, 48508, Spain

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!