Bergen - Hirtshals færger

Kort

Bestil tilbud

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

  • 6 krydsninger ugentligt
    18 hr
    Få Pris

Alternative Ruter

Bergen til Hirtshals færger forbinder Norge og Danmark med Fjord Line. Udover at sammenligne priser og tider for Bergen til Hirtshals, viser vi også resultater for 5 andre ruter for at hjælpe dig med at komme fra Norge til Danmark til det bedste tidspunkt, til den bedste pris:

  • Kristiansand til Hirtshals
  • Langesund til Hirtshals
  • Larvik til Hirtshals
  • Oslo til Frederikshavn
  • Stavanger til Hirtshals

Nedenfor finder du de billigste færger mellem Bergen og Hirtshals. Book din færge med AFerry og vi hjælper dig med at finde de billigste priser så din ferie begynder når du går om bord! Se fartplanen samt tilbud forneden og brug sogemaskinen til venste for at booke din rejse. Vælg blot passagerer og datoer, for at få en pris.

Billige Bergen til Hirtshals priser

For de næste 7 dage

Baseret på bookinger, der rejser i denne uge med bil.

Tilbud

Bergen til Hirtshals - Sådan booker du

Sammenlign priserne for alle Bergen til Hirtshals rederier ved hjælp af ovenstående prissammenligningssystem med priser og tilgængelighed i real-tid.


Om Bergen

Byen Bergen blev grundlagt i 1070 af Kong Olaf III og blev oprindeligt kaldt Björgvin; nu er Bergen hjem for ca 225.000 indbyggere. Bergen er den næststørste by i Norge og blev hædret med titlen Europæisk Kulturhovedstad i 2000. Bergen kan prale af mange populære attraktioner, herunder Floybanen (en togbane), Edvard Grieg museet, hanseatiske Museum, fiskemarkedet og Akvariet i Bergen, som har en af de fineste og mest omfattende samlinger af marine fauna i Europa.

Floybanen, togbanen, vil tage dig fra byens centrum (150 meter fra Fishke Markedet) til toppen af ​​bjerget Fløyen på 320 meter over havets overflade. Der kan du nyde en storslået udsigt over de omkringliggende øer og gå langs mange stier rundt om bjerget og til søerne. Troldhaugen, Edvard Grieg museet, var hjemsted for Nina og Edvard Grieg. Dette attraktive schweizisk-stil hus blev bygget i 1884-85, med en fantastisk udsigt over søen Nordaas.


Om Hirtshals

Steder at se, mens du er i Hirtshals omfatter Nordsøen Oceanarium, et af de største akvarier i Europa med en samling af 70 forskellige arter samt det 35 meter høje Hirtshals Fyr, bygget i 1860.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!