Bergen færge

Kort

Bestil tilbud

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Bergen Ruter

Bestil en færge til Bergen med AFerry. Færger til Bergen, i Norge, er tilgængelige fra Danmark. Du kan tage en færge til Bergen fra Hirtshals.

Bergen Færgeselskaber

Færger til og fra Bergen drives af Fjord Line. Når du leder efter en færge til Bergen, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Kristiansand, Langesund og Larvik for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Bergen færger med Fjord Line er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Bergen bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Seneste priser

Rute Pris Prisinfo
Hirtshals - Bergen
(Fjord Line)
DKK371
  • Booked: Wednesday, September 2, 2020
  • Rejs: Saturday, September 12, 2020 (enkelt)
  • 1 Voksne (Foot passenger)

Tilbud

  • Bergen færgehavn
  • Bergen færgehavn
  • Bergen færgehavn

Om Bergen

Byen Bergen blev grundlagt i 1070 af Kong Olaf III og blev oprindeligt kaldt Björgvin; nu er Bergen hjem for ca 225.000 indbyggere. Bergen er den næststørste by i Norge og blev hædret med titlen Europæisk Kulturhovedstad i 2000. Bergen kan prale af mange populære attraktioner, herunder Floybanen (en togbane), Edvard Grieg museet, hanseatiske Museum, fiskemarkedet og Akvariet i Bergen, som har en af de fineste og mest omfattende samlinger af marine fauna i Europa.

Floybanen, togbanen, vil tage dig fra byens centrum (150 meter fra Fishke Markedet) til toppen af ​​bjerget Fløyen på 320 meter over havets overflade. Der kan du nyde en storslået udsigt over de omkringliggende øer og gå langs mange stier rundt om bjerget og til søerne. Troldhaugen, Edvard Grieg museet, var hjemsted for Nina og Edvard Grieg. Dette attraktive schweizisk-stil hus blev bygget i 1884-85, med en fantastisk udsigt over søen Nordaas.

Placeret på Norges vestkyst, tilbyder Bergen forbindelser fra Norge til Danmark, Island og Færøerne.

Bergen faciliteter

Bergen havn tilbyder en lang række faciliteter og services. I terminalen kan du blandt andet finde kolde og varme drikke maskiner, toiletter, bagage skabe og handicaps venligt faciliteter.

Bergen retninger

Hvis du rejser om vinter, råder vi dig til at tjekke vej- og vejr forhold og de relevante krav for din bils dæk.

Hvis du ankommer fra Oslo, tag RV7 motorvejen og følg til Gol og Eidfjord til Bergen. Havnen er godt afskiltet.

Bergen havn er fem minutters gang fra tog- og busstationen i Stromgaten.

Bergen - Rutekort

se kort

Havneadresser

Fjord Line

Nøstegaten 30, 5010 Bergen,Hurtigruteterminalen, Norway

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!