Beppu Færger

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Beppu Ruter

Tilbud

Bestil en færge til Beppu med AFerry. Indenlandske tjenester i Japan er tilgængelige fra Beppu til Osaka.

Beppu Færgeselskaber

Færger til og fra Beppu drives af Sunflower Ferry. Når du leder efter en færge til Beppu, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Beppu færger med Sunflower Ferry er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Beppu bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Beppu Ferries
  • Beppu Ferries
  • Beppu Ferries

Om Beppu

Du kan ikke gå til Beppu og omgå varmebrondene - det er kernen i alt i byen. Du kan selvfolgelig bade i varme kilder (og du skal helt!), Men så godt som at du kan nyde retter lavet over den naturlige damp eller bare nyde skuespillet af fjedrene, som er bare for varmt til at bade i (kendt som Hells of Beppu).

Beppu har et fascinerende akvarium og en fortryllende abe park. Kombineret med en tur til de varme kilder, kan du virkelig være i ærefrygt over de naturlige vidundere, Japan har at byde på.

Beppu - Rutekort

se kort

Havneadresser

Sunflower Ferry

9-1 Shiomi-cho, Beppu City, Oita Prefecture, Japan

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!