Belfast færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Belfast Ruter

Tilbud

Bestil en færge til Belfast med AFerry. Færger til Belfast, i Nordirland, er tilgængelige fra England, Isle of Man og Skotland. Du kan tage en færge til Belfast fra Birkenhead, Cairnryan og Douglas.

Belfast Færgeselskaber

Færger til og fra Belfast drives af Isle of Man Steam Packet og Stena Line. Fordi 2 færgeselskaber opererer ind og ud af Belfast, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Belfast, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Larne for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Belfast færger med Isle of Man Steam Packet og Stena Line er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Belfast bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Seneste priser

Rute Pris Prisinfo
Cairnryan - Belfast
(Stena Line)
DKK2,642
  • Booked: Thursday, October 22, 2020
  • Rejs: Friday, November 6, 2020 - Friday, November 6, 2020
  • Varevogn + 2
  • Belfast færgehavn
  • Belfast færgehavn
  • Belfast færgehavn

Om Belfast

Belfast er en smuk by omgivet af høje bjerge og havet. Belfast er en by fuldt af prægtige victorianske bygninger, frodige grønne parker og charmerende pubber.

Fra Belfast havn, kan du nemt nå byens centrum og de ​​mange butikker og indkøbscentre. Lørdag morgen vil du finde et Farm & Specialty Mad Market, og om fredagen ​​et 23-seafood-bod marked. I den sydlige del af byen er der mange smarte designerbutikker og masser af caféer.

Belfast har forskellige attraktioner for børn, som Odyssey Complex og Belfast Zoo, samt mange interessante museer, teatre og festivaler for voksne også. Alternativt kan du bare gå gennem Belfasts victorianske gader og opleve historien om denne fascinerende by.

Belfast ligger i Det Irske Hav fra Stranraer på nord-øst kysten af Nordirland. Over 1,2 millioner passagerer besøger Belfast havn hvert år. Belfast havn bliver mere og mere populær på grund af placeringen, den direkte motorvej og den moderne færgeforbindelse.

Belfast faciliteter

Belfast havn tilbyder en lang række faciliteter, fra lounges, toiletter og barer til parkingshus.

Stena Line har netop åbnet sit helt nye Belfast Havn kompleks. Faciliteterne inkluderer en ny terminalbygning, afgangshallen med lettere adgang for gående passagerer, en kaffebar, dækket check-in området for bilpassagerer, hurtig boarding vognbane, hævemaskine og en stor parkeringsplads.

I Isle of Man Steam Packet Terminal er der korttids parkeringsområder, for bringning og afhentning. Langtidsparkering findes på en Pay and Display parkeringsplads. I afgangshallen i terminalen er lette forfriskninger tilgængelige.

Belfast retninger

Norfolk Line Terminal er beliggende tæt på Stena Lines nye terminal, og er tydeligt skiltet, tæt på første afkørsel i M2 motorvejen - Fortwilliam Rundkørsel.

Steam Packet Terminal kan nås via M1. I Broadway rundkorslen tag 3. afkorsel i A12/Westlink, mod m2/m3, og fortsæt med at følge A12 3,3 km og tage derefter A2 og følg den 1,1km, og du vil se skiltene til Havn og Steam Packet Terminal.

Offentlig transport, til og fra Steam Packet Terminal, drives af Ulsterbus ogTranslink. Disse kører mellem havnen, togstationen og resten af ​​Nordirland.

Belfast - Rutekort

se kort

Havneadresser

Isle of Man Steam Packet

Isle of Man Steam Packet Company Terminal, Albert Quay, Belfast., BT3 9SS, Northern Ireland

Stena Line

Victoria Terminal 2, West Bank Road, Belfast, BT3 9JL, Northern Ireland

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!