Bejaia færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Tilbud

Bestil en færge til Bejaia med AFerry. Færger til Bejaia, i Algeriet, er tilgængelige fra Frankri. Du kan tage en færge til Bejaia fra Marseille.

Bejaia Færgeselskaber

Færger til og fra Bejaia drives af Algerie Ferries og Corsica Linea. Fordi 2 færgeselskaber opererer ind og ud af Bejaia, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Bejaia, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Bejaia færger med Algerie Ferries og Corsica Linea er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Bejaia bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Bejaia færgehavn
  • Bejaia færgehavn
  • Bejaia færgehavn

Om Bejaia

Tidligere kendt som Bougie og Bugia, er Bejaia en havneby i det nordlige Algeriet. Med en historie, der strækker sig til middelalderen, da den var, var den en af de mest velstående byer på Middelhavskysten og hjemsted for de store muslimske dynastier, er byen blevet besat af spansk, derefter tyrkerne og derefter franskerne. Byen har altid været drevet af handel og indfort vokslyset til udenlandske forhandlere. Det franske navn til et stearinlys er bougie - dermed det gamle franske navn for byen.

I dag, med en befolkning på over 900.000 vil du helt sikkert finde meget at se og gore. Besog Brise de Mer ved foden af den gamle bydel og tæt på havet, det perfekte sted for en kop kaffe eller en sod mynte. Klatre til toppen af ??Cape Carbon, som har et af de hojeste fyrtårne i verden - udsigten vil tage vejret. Bejaia vil ikke lade dig ned og med en overflod af hoteller at vælge imellem er det værd at opholde sig i mere end et par dage.

Bejaia - Rutekort

se kort

Havneadresser

Algerie Ferries

Gare Maritime de Bejaia, 06 000, Bejaia, Algeria

Corsica Linea

Gare Maritime de Bejaia, 06 000, Bejaia, Algeria

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!