Bastia - Toulon færgeoverfart

Kort

Bestil tilbud

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

  • 7 krydsninger ugentligt
    8 hr 5 min.
    Få Pris

Alternative Ruter

Bastia til Toulon færger forbinder Korsika og Frankri med Corsica-Sardinia Ferries. Udover at sammenligne priser og tider for Bastia til Toulon, viser vi også resultater for Bastia til Marseille og Bastia til Nice for at hjælpe dig med at komme fra Korsika til Frankri til det bedste tidspunkt, til den bedste pris.

Nedenfor finder du de billigste færger mellem Bastia og Toulon. Book din færge med AFerry og vi hjælper dig med at finde de billigste priser så din ferie begynder når du går om bord! Se fartplanen samt tilbud forneden og brug sogemaskinen til venste for at booke din rejse. Vælg blot passagerer og datoer, for at få en pris.

Billige Bastia til Toulon priser

For de næste 7 dage

Baseret på bookinger, der rejser i denne uge med bil.

Tilbud

Bastia til Toulon - Sådan booker du

Sammenlign priserne for alle Bastia til Toulon rederier ved hjælp af ovenstående prissammenligningssystem med priser og tilgængelighed i real-tid.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!