Bastia - Piombino færger

 • Bastia - Piombino færger
  Bastia - Piombino færger

Bastia Piombino Færger - Priser fra 1 193 DKK

 • 2 krydsninger ugentligt
  2 hr 25 min.
  Søg
 • 2 krydsninger ugentligt
  3 hr 30 min.
  Søg

Bastia til Piombino færger forbinder Korsika og Italien med Corsica-Sardinia Ferries. De gennemsnitlige priskunder, der for nylig blev fundet for Bastia til Piombino, er 1 193 DKK.

Nedenfor finder du de billigste færger mellem Bastia og Piombino. Book din færge med AFerry og vi hjælper dig med at finde de billigste priser så din ferie begynder når du går om bord! Se fartplanen samt tilbud forneden og brug sogemaskinen til venste for at booke din rejse. Vælg blot passagerer og datoer, for at få en pris.

Bastia til Piombino - Sådan booker du

Sammenlign priserne for alle Bastia til Piombino rederier ved hjælp af ovenstående prissammenligningssystem med priser og tilgængelighed i real-tid.


Om Bastia

Bastia er en charmerende gammel middelhavsby med smalle gader flankeret af hoje bygninger. Det er et livligt sted, hvor du kan nyde en gåtur efter behag. Interesante steder at oplever er blandt andet i den gamle havn, markedet, Saint Nicolas plads, katedralen i Saint Mary og Saint Cross hvælving.


Om Piombino

Oprindeligt var Piombino en lille landsby, fra en større by. Da den større by blev angrebet af græske pirater, tog lokale beboere, beboerne i landsbyen til Piombino, der efterhånden voksede til at blive i byen det er i dag.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!

Alternative Ruter