Bastia - Livorno færger

Kort

Bestil tilbud

  • 1 krydsninger dagligt
    3 hr
    Få Pris
  • 7 krydsninger ugentligt
    4 hr 5 min.
    Få Pris

Alternative Ruter

Bastia til Livorno færger forbinder Korsika og Italien med Corsica-Sardinia Ferries og Moby Lines. Udover at sammenligne priser og tider for Bastia til Livorno, viser vi også resultater for Bastia til Genova, Bastia til Savona og Porto Vecchio til Piombino for at hjælpe dig med at komme fra Korsika til Italien til det bedste tidspunkt, til den bedste pris.

Nedenfor finder du de billigste færger mellem Bastia og Livorno. Book din færge med AFerry og vi hjælper dig med at finde de billigste priser så din ferie begynder når du går om bord! Se fartplanen samt tilbud forneden og brug sogemaskinen til venste for at booke din rejse. Vælg blot passagerer og datoer, for at få en pris.

Billige Bastia til Livorno priser

For de næste 7 dage

Baseret på bookinger, der rejser i denne uge med bil.

Tilbud

Bastia til Livorno - Sådan booker du

Sammenlign priserne for alle Bastia til Livorno rederier ved hjælp af ovenstående prissammenligningssystem med priser og tilgængelighed i real-tid.


Om Bastia

Bastia er en charmerende gammel middelhavsby med smalle gader flankeret af hoje bygninger. Det er et livligt sted, hvor du kan nyde en gåtur efter behag. Interesante steder at oplever er blandt andet i den gamle havn, markedet, Saint Nicolas plads, katedralen i Saint Mary og Saint Cross hvælving.


Om Livorno

Livorno er en af de vigtigste færgehavne i Italien, der tilbyder afgange til både Korsika og Sardinien, og er også en af ​​landets største havnebyer. Livorno er omgivet af smuk natur og hav med en vidunderlig natur med rige parker.

Du kan sejle fra Livorno havn til Bastia, Golfo Aranci, Barcelona, Porto Vecchio og Olbia og Tanger (Marokko) med Corsica-Sardinia Ferries, Grimaldi Ferries Prestige og Moby Lines og til Capraia med Toremar.

Freight Leaders Club har erklæret Livorno havn, den største havn i regionen, på grund af de strukturer og faciliteter på pladsen, som tager højde for enhver form for skibet og overfører enhver kategori af varer.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!