Bastia færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Bastia Ruter

Tilbud

Bestil en færge til Bastia med AFerry. Færger til Bastia, i Korsika, er tilgængelige fra Elba, Frankri og Italien. Du kan tage en færge til Bastia fra Genoa, Livorno, Marseille, Nice, Piombino, Portoferraio, Savona og Toulon.

Bastia Færgeselskaber

Færger til og fra Bastia drives af Corsica Linea, Corsica-Sardinia Ferries, La Meridionale og Moby Lines. Fordi 4 færgeselskaber opererer ind og ud af Bastia, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Bastia, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Ile Rousse og Porto Vecchio for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Færger med Corsica Linea og andre virksomheder, der opererer til og fra Bastia er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Bastia bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Seneste priser

Rute Pris Prisinfo
Marseilles - Bastia
(Corsica Linea)
DKK764
 • Booked: Friday, October 9, 2020
 • Rejs: Thursday, October 29, 2020 - Sunday, November 1, 2020
 • 1 Voksne (Foot passenger)
Toulon - Bastia
(Corsica-Sardinia Ferries)
DKK319
 • Booked: Thursday, October 22, 2020
 • Rejs: Monday, October 26, 2020 (enkelt)
 • 1 Voksne (Foot passenger)
Livorno - Bastia
(Corsica-Sardinia Ferries)
DKK1,975
 • Booked: Thursday, October 22, 2020
 • Rejs: Tuesday, October 27, 2020 - Monday, November 9, 2020
 • Varevogn + 2
 • Bastia færgehavn
 • Bastia færgehavn
 • Bastia færgehavn

Om Bastia

Bastia er en charmerende gammel middelhavsby med smalle gader flankeret af hoje bygninger. Det er et livligt sted, hvor du kan nyde en gåtur efter behag. Interesante steder at oplever er blandt andet i den gamle havn, markedet, Saint Nicolas plads, katedralen i Saint Mary og Saint Cross hvælving.

Bastia er den vigtigste havn på ø, og blev grundlagt i 1380 af folk fra Genova. I dag, sejler der færger fra øen Korsika til Frankrig og Italien.

Bastia faciliteter

Bastia havn tilbyder en række faciliteter til passagerer.

Bastia retninger

Bastia er forbundet til resten af ​​Korsika via et godt vejnet. Der er forbindelser mellem de fire største byer Bastia, Ajaccio, Calvi og Ile Rousse.

Bastia - Rutekort

se kort

Havneadresser

La Meridionale

Gare Maritime F, 20200 Bastia, Corsica

Corsica Linea/La Meridionale

Gare Maritime F, 20200 Bastia, Corsica

Corsica-Sardinia Ferries

Gare Maritime F, 20200 Bastia, Corsica

Moby Lines

Gare Maritime F, 20200 Bastia, Corsica

Corsica Linea

Nouveau Port - B.P. 57, 20289 Bastia, Corsica

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!