Bari - Dubrovnik færger

Kort

Bestil tilbud

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

  • 2 krydsninger ugentligt
    7 hr 30 min.
    Få Pris

Bari til Dubrovnik færger forbinder Italien og Kroation med Jadrolinija. Udover at sammenligne priser og tider for Bari til Dubrovnik, viser vi også resultater for Ancona til Split, Ancona til Starigrad og Ancona til Zadar for at hjælpe dig med at komme fra Italien til Kroation til det bedste tidspunkt, til den bedste pris.

Nedenfor finder du de billigste afgange mellem Bari og Dubrovnik. Book færge med AFerry.dk og vi hjælper dig med at finde de billigste billetter, så din ferie begynder når du går om bord.

Tilbud

Sådan booker du

Sammenligning priser på ruter fra Bari til Dubrovnik ved hjælp af ovenstående prissammenligningssystem. Alternativt kan du booke en Bari - Dubrovnik overfart ved hjælp af vores "book på rute" system. Vælg en rute, angiv øvrige rejseoplysninger, klik på "Søgning" og book en Bari - Dubrovnik færgeoverfart online med AFerry.dk i dag.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!