Bari - Corfu færger

Kort

Bestil tilbud

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

  • 6 krydsninger ugentligt
    10 hr
    Få Pris

Alternative Ruter

Bari til Corfu færger forbinder Italien og De Ioniske oer med ANEK Superfast og Ventouris Ferries. Udover at sammenligne priser og tider for Bari til Corfu, viser vi også resultater for Ancona til Corfu og Brindisi til Corfu for at hjælpe dig med at komme fra Italien til De Ioniske oer til det bedste tidspunkt, til den bedste pris.

Nedenfor finder du de billigste færger mellem Bari og Corfu. Book din færge med AFerry og vi hjælper dig med at finde de billigste priser så din ferie begynder når du går om bord! Se fartplanen samt tilbud forneden og brug sogemaskinen til venste for at booke din rejse. Vælg blot passagerer og datoer, for at få en pris.

Tilbud

Bari til Corfu - Sådan booker du

Sammenlign priserne for alle Bari til Corfu rederier ved hjælp af ovenstående prissammenligningssystem med priser og tilgængelighed i real-tid.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!