Barcelona - Palma færger

Kort

Bestil tilbud

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

  • 6 krydsninger ugentligt
    7 hr 30 min.
    Få Pris
  • 1 krydsninger dagligt
    8 hr
    Få Pris

Barcelona til Palma færger forbinder Spanien og De Baleariske oer med Balearia og Trasmediterranea. Udover at sammenligne priser og tider for Barcelona til Palma, viser vi også resultater for Denia til Palma, Gandia til Palma de Mallorca og Valencia til Palma de Mallorca for at hjælpe dig med at komme fra Spanien til De Baleariske oer til det bedste tidspunkt, til den bedste pris.

Nedenfor finder du de billigste færger mellem Barcelona og Palma. Book din færge med AFerry og vi hjælper dig med at finde de billigste priser så din ferie begynder når du går om bord! Se fartplanen samt tilbud forneden og brug sogemaskinen til venste for at booke din rejse. Vælg blot passagerer og datoer, for at få en pris.

Billige Barcelona til Palma priser

For de næste 7 dage

Baseret på bookinger, der rejser i denne uge med bil.

Tilbud

Barcelona til Palma - Sådan booker du

Sammenlign priserne for alle Barcelona til Palma rederier ved hjælp af ovenstående prissammenligningssystem med priser og tilgængelighed i real-tid.


Om Barcelona

Barcelona er hovedstad i Spaniens Katalonien regionen, og er en af Spaniens, eller endda Europas, smukkeste og mest levende byer. Barcelona er en by fuld af kontraster, hvilket er tydeligt i sin arkitektur, et ægteskab af gotiske pigge og moderne kurver, herunder den berømte - Sagrada Familia.

Barcelona er opdelt i to dele. Den gamle by, som er hjertet af byen, herunder indkobsmuligheder, caféer og museer. Så er der Port Vell, som byder på barer, restauranter, butikker, et IMAX-teater og den største akvarium i Europa, ikke langt fra den storste havn i Barcelona.


Om Palma

Nogle områder, f.eks S'Arenal distriktet Palma, appellerer til britiske og andre nordeuropæiske pakke turister, der kommer for sol, sjov og sport. Men hovedstaden i Palma de Mallorca har mange historiske steder værd at se, og et overraskende antal af landsbyer og landdistrikter har stadig meget af den charme, som tiltrak besøgende og udstationerede til øen i dagene før udvej hoteller.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!