Barcelona - Nador færger

 • Barcelona - Nador færger
  Barcelona - Nador færger

  Find de bedste færge tilbud

 • Vi dækker næsten 4.000 færgeruter verden over
  Vi dækker næsten 4.000 færgeruter verden over

  Find de bedste færge tilbud

 • Barcelona - Nador færger
  Barcelona - Nador færger

  Find de bedste færge tilbud

 • Tillid til over 3 millioner kunder
  Tillid til over 3 millioner kunder

  Find de bedste færge tilbud

Barcelona Nador Færger - Priser fra 5 871 DKK

 • sjældne overfarter
  27 hr
  Søg

Barcelona til Nador færger forbinder Spanien og Marokko med Grandi Navi Veloci. De gennemsnitlige priskunder, der for nylig blev fundet for Barcelona til Nador, er 5 871 DKK.

Nedenfor finder du de billigste færger mellem Barcelona og Nador. Book din færge med AFerry og vi hjælper dig med at finde de billigste priser så din ferie begynder når du går om bord! Se fartplanen samt tilbud forneden og brug sogemaskinen til venste for at booke din rejse. Vælg blot passagerer og datoer, for at få en pris.

Barcelona til Nador - Sådan booker du

Sammenlign priserne for alle Barcelona til Nador rederier ved hjælp af ovenstående prissammenligningssystem med priser og tilgængelighed i real-tid.


Om Barcelona

Barcelona er hovedstad i Spaniens Katalonien regionen, og er en af Spaniens, eller endda Europas, smukkeste og mest levende byer. Barcelona er en by fuld af kontraster, hvilket er tydeligt i sin arkitektur, et ægteskab af gotiske pigge og moderne kurver, herunder den berømte - Sagrada Familia.

Barcelona er opdelt i to dele. Den gamle by, som er hjertet af byen, herunder indkobsmuligheder, caféer og museer. Så er der Port Vell, som byder på barer, restauranter, butikker, et IMAX-teater og den største akvarium i Europa, ikke langt fra den storste havn i Barcelona.


Om Nador

Nador har en lille fiskerihavn og er forbundet med den spanske Melilla ved en motorvej. Der er også et lille antal af restauranter og hoteller.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!