Barcelona - Mahon færgeoverfart

Kort

Bestil tilbud

  • 5 krydsninger ugentligt
    7 hr 30 min.
    Få Pris

Alternative Ruter

Barcelona til Mahon færger forbinder Spanien og De Baleariske oer med Trasmediterranea. Udover at sammenligne priser og tider for Barcelona til Mahon, viser vi også resultater for Barcelona til Ciutadella og Valencia til Mahon for at hjælpe dig med at komme fra Spanien til De Baleariske oer til det bedste tidspunkt, til den bedste pris.

Nedenfor finder du de billigste færger mellem Barcelona og Mahon. Book din færge med AFerry og vi hjælper dig med at finde de billigste priser så din ferie begynder når du går om bord! Se fartplanen samt tilbud forneden og brug sogemaskinen til venste for at booke din rejse. Vælg blot passagerer og datoer, for at få en pris.

Tilbud

Barcelona til Mahon - Sådan booker du

Sammenlign priserne for alle Barcelona til Mahon rederier ved hjælp af ovenstående prissammenligningssystem med priser og tilgængelighed i real-tid.


Om Barcelona

Barcelona er hovedstad i Spaniens Katalonien regionen, og er en af Spaniens, eller endda Europas, smukkeste og mest levende byer. Barcelona er en by fuld af kontraster, hvilket er tydeligt i sin arkitektur, et ægteskab af gotiske pigge og moderne kurver, herunder den berømte - Sagrada Familia.

Barcelona er opdelt i to dele. Den gamle by, som er hjertet af byen, herunder indkobsmuligheder, caféer og museer. Så er der Port Vell, som byder på barer, restauranter, butikker, et IMAX-teater og den største akvarium i Europa, ikke langt fra den storste havn i Barcelona.


Om Mahon

Selve byen har masser at byde på. Det meste af shopping er langs gågader med vidunderlige kagebutikker og markeder, som sælger læder, keramik og friske fødevarer og fisk.

Uanset om du ønsker at udforske de smalle gader, eller besøge de behagelige skyggefulde pladser med indbydende fortovscaféer, eller foretrækker shopping, kan tilbringe et marked for dyre designerbutikker, som er der op til to gange om ugen, Mahon er et hvert besøg værd, hvis du er på Menorca.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!