Barcelona - Ibiza færger

Kort

Bestil tilbud

  • 6 krydsninger ugentligt
    8 hr 14 min.
  • 1 krydsninger dagligt
    9 hr

Alternative Ruter

Barcelona til Ibiza færger forbinder Spanien og De Baleariske oer med Balearia og Trasmediterranea. Udover at sammenligne priser og tider for Barcelona til Ibiza, viser vi også resultater for 4 andre ruter for at hjælpe dig med at komme fra Spanien til De Baleariske oer til det bedste tidspunkt, til den bedste pris:

  • Denia til Ibiza
  • Denia til San Antonio
  • Gandia til San Antonio
  • Valencia til Ibiza

Nedenfor finder du de billigste færger mellem Barcelona og Ibiza. Book din færge med AFerry og vi hjælper dig med at finde de billigste priser så din ferie begynder når du går om bord! Se fartplanen samt tilbud forneden og brug sogemaskinen til venste for at booke din rejse. Vælg blot passagerer og datoer, for at få en pris.

Tilbud

Barcelona til Ibiza - Sådan booker du

Sammenlign priserne for alle Barcelona til Ibiza rederier ved hjælp af ovenstående prissammenligningssystem med priser og tilgængelighed i real-tid.


Om Barcelona

Barcelona er hovedstad i Spaniens Katalonien regionen, og er en af Spaniens, eller endda Europas, smukkeste og mest levende byer. Barcelona er en by fuld af kontraster, hvilket er tydeligt i sin arkitektur, et ægteskab af gotiske pigge og moderne kurver, herunder den berømte - Sagrada Familia.

Barcelona er opdelt i to dele. Den gamle by, som er hjertet af byen, herunder indkobsmuligheder, caféer og museer. Så er der Port Vell, som byder på barer, restauranter, butikker, et IMAX-teater og den største akvarium i Europa, ikke langt fra den storste havn i Barcelona.


Om Ibiza

Katedralen, renæssance bymure, og en labyrint af små gader, der omgiver det, kontrast med den muntre og kosmopolitiske atmosfære af havnen, især i sommernætter, og har med rette bidraget til berømmelse af øen.

En af de vigtigste appellerer til de besøgende på øen er dens 18 kilometer af strande og vige, fra de mest udviklede til de mest jomfruelige. Ibiza er et meget populært turistmål, især på grund af sit legendariske natteliv.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!