Barcelona - Civitavecchia færger

  • Barcelona - Civitavecchia færger
    Barcelona - Civitavecchia færger

Barcelona Civitavecchia Færger - Priser fra 3 790 DKK

  • 5 krydsninger ugentligt
    19 hr 1 min.
    Søg

Barcelona til Civitavecchia færger forbinder Spanien og Italien med Grimaldi Lines. Udover at sammenligne priser og tider for Barcelona til Civitavecchia, viser vi også resultater for Barcelona til Genova og Barcelona til Savona for at hjælpe dig med at komme fra Spanien til Italien til det bedste tidspunkt, til den bedste pris.

De gennemsnitlige priskunder, der for nylig blev fundet for Barcelona til Civitavecchia, er 3 790 DKK.

Nedenfor finder du de billigste færger mellem Barcelona og Civitavecchia. Book din færge med AFerry og vi hjælper dig med at finde de billigste priser så din ferie begynder når du går om bord! Se fartplanen samt tilbud forneden og brug sogemaskinen til venste for at booke din rejse. Vælg blot passagerer og datoer, for at få en pris.

Barcelona til Civitavecchia - Sådan booker du

Sammenlign priserne for alle Barcelona til Civitavecchia rederier ved hjælp af ovenstående prissammenligningssystem med priser og tilgængelighed i real-tid.


Om Barcelona

Barcelona er hovedstad i Spaniens Katalonien regionen, og er en af Spaniens, eller endda Europas, smukkeste og mest levende byer. Barcelona er en by fuld af kontraster, hvilket er tydeligt i sin arkitektur, et ægteskab af gotiske pigge og moderne kurver, herunder den berømte - Sagrada Familia.

Barcelona er opdelt i to dele. Den gamle by, som er hjertet af byen, herunder indkobsmuligheder, caféer og museer. Så er der Port Vell, som byder på barer, restauranter, butikker, et IMAX-teater og den største akvarium i Europa, ikke langt fra den storste havn i Barcelona.


Om Civitavecchia

Civitavecchia havn har adgang til det bedste nationale og europæiske vej-og jernbanenet.

Civitavecchia (betyder "gamle by"), tog hovedparten af ​​de to verdenskrige på grund af dets strategiske betydning som en romersk havn, og i den tid blev de fleste af byens arkæologiske skatte og gamle bygninger ødelagt.

Men nogle af de interessante steder, der stadig er tilbage, er Fort Michelangelo fra det 16. århundrede og Piazza Leandra sammen med nogle interessante varme badekilder fra romertiden.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!

Alternative Ruter