Barcelona - Ciutadella færger

Kort

Bestil tilbud

Barcelona til Ciutadella færger forbinder Spanien og De Baleariske oer med Balearia og Trasmediterranea. Udover at sammenligne priser og tider for Barcelona til Ciutadella, viser vi også resultater for Barcelona til Mahon og Valencia til Mahon for at hjælpe dig med at komme fra Spanien til De Baleariske oer til det bedste tidspunkt, til den bedste pris.

Nedenfor finder du de billigste færger mellem Barcelona og Ciutadella. Book din færge med AFerry og vi hjælper dig med at finde de billigste priser så din ferie begynder når du går om bord! Se fartplanen samt tilbud forneden og brug sogemaskinen til venste for at booke din rejse. Vælg blot passagerer og datoer, for at få en pris.

Tilbud

Barcelona til Ciutadella - Sådan booker du

Sammenlign priserne for alle Barcelona til Ciutadella rederier ved hjælp af ovenstående prissammenligningssystem med priser og tilgængelighed i real-tid.


Om Barcelona

Barcelona er hovedstad i Spaniens Katalonien regionen, og er en af Spaniens, eller endda Europas, smukkeste og mest levende byer. Barcelona er en by fuld af kontraster, hvilket er tydeligt i sin arkitektur, et ægteskab af gotiske pigge og moderne kurver, herunder den berømte - Sagrada Familia.

Barcelona er opdelt i to dele. Den gamle by, som er hjertet af byen, herunder indkobsmuligheder, caféer og museer. Så er der Port Vell, som byder på barer, restauranter, butikker, et IMAX-teater og den største akvarium i Europa, ikke langt fra den storste havn i Barcelona.


Om Ciutadella

Turismen i Ciutadella og resten af ​​Menorca øen, består hovedsageligt af familier, med det resultat, at hojsæsonen er mere fredeligt end andre destinationer af de Baleariske øer.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!