Bar havn

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Bar Ruter

Tilbud

Bestil en færge til Bar med AFerry. Færger til Bar, i Montenegro, er tilgængelige fra Italien. Du kan tage en færge til Bar fra Bari.

Bar Færgeselskaber

Færger til og fra Bar drives af Jadrolinija. Når du leder efter en færge til Bar, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Bar færger med Jadrolinija er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Bar bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Bar færgehavn
  • Bar færgehavn
  • Bar færgehavn

Om Bar

Den gamle bydel og fæstningen er et besøg værd, med historie, der går flere hundrede år tilbage.

Bar ligger på kysten af ​​det lille land Montenegro. Herfra kan du sejle med færge til den sydlige del af Italien, skære flere hundrede kilometer af, end hvis du rejser over land.

Bar havnefacilliteter

Bar havn er i en lang ombygning proces, men der er alle de nødvendige facilliteter. Hvis du ikke finder hvad du søger i havnen, er byen ikke langt væk, hvor du skulle kunne finde alt hvad du mangler.

Bar retninger

Der er regelmæssige busser, som stopper flere steder langs hele kysten til Bar. Der er også forskellige nat- og dag toge fra mange byer i Montenegro til Bar, hvorfra du kan tage en bus til havnen. Havnen er godt forbundet med jernbane og vej, med direkte togadgang til Beograd.

Bar - Rutekort

se kort

Havneadresser

Montenegro Lines

Obala 13. jula bb, Bar, 85000, Montenegro

Jadrolinija

Obala 13. jula bb, Bar, 85000, Montenegro

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!