Baltiysk havn

Kort

Bestil tilbud

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Baltiysk er det vestligste område i Rusland i provinsen Kaliningrad. Herfra er det muligt at sejle til Sassnitz i Tyskland. Book færge med AFerry.dk og vi hjælper dig med at finde de billigste billetter, så din ferie begynder når du går om bord.

Tilbud

  • Baltiysk færgehavn
  • Baltiysk færgehavn
  • Baltiysk færgehavn

Baltiysk havnefaciliteter

Baltiysk færgehavn anvendes i dag som både passager-og fragtterminal og mere opmærksomhed bliver rettet til udviklingen af ​​passagerterminalen hele tiden. Baltiysk havn tilbyder alle de grundlæggende faciliteter i terminalen.

Om Baltiysk

Baltiysk er den vestligste russiske havneby i området Kaliningrad. Baltiysk var tidligere en preussisk landsby, senere besat af svenskerne, og derefter erobret af tyskerne og fik navnet Pillau i 1946. Baltiysk er nu en vigtig flådebase den russiske flåde. På grund af sin historie invasioner og besættelser, kan Baltiysk sættes ud fra resten af de ​​baltiske byer. Når russerne erobrede Pillau i 1946, ændrede de sit navn til Baltiysk og udviste alle de tyske indbyggere som en del af den berygtede "russificering"-kampagne. Byen blev fuldstændig lukket for udenforstående, og selv i dag er der adgang forbudt for dem, der ikke har en, på forhånd, godkendt tilladelse.

Af de få tilbageværende vartegn i Baltiysk, er de bemærkelsesværdige, den femkantede formede Pillau citadel, det 13. århundrede Lochstadt slot, St. George katedral, baltiske flåde museum, fyrtårn og den stenkirke bygget af tyskerne i det 17. århundrede.

Bemærk: Alle passagerer, der rejser til Baltiysk skal opfylde eventuelle visumkrav for at kunne komme ind i Baltiysk (en russisk enklave), forsøgt indrejse uden denne, vil resultere i at blive nægtet indrejse i Baltiysk og passageren skal betale for returrejse selv.

Baltiysk - Rutekort

se kort

Havneadresser

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!