Baltiysk havn

Kort

Bestil tilbud

Baltiysk er det vestligste område i Rusland i provinsen Kaliningrad. Herfra er det muligt at sejle til Sassnitz i Tyskland. Book færge med AFerry.dk og vi hjælper dig med at finde de billigste billetter, så din ferie begynder når du går om bord.

Tilbud

  • Baltiysk færgehavn
  • Baltiysk færgehavn
  • Baltiysk færgehavn

Baltiysk havnefaciliteter

Baltiysk færgehavn anvendes i dag som både passager-og fragtterminal og mere opmærksomhed bliver rettet til udviklingen af ​​passagerterminalen hele tiden. Baltiysk havn tilbyder alle de grundlæggende faciliteter i terminalen.

Om Baltiysk

Baltiysk er den vestligste russiske havneby i området Kaliningrad. Baltiysk var tidligere en preussisk landsby, senere besat af svenskerne, og derefter erobret af tyskerne og fik navnet Pillau i 1946. Baltiysk er nu en vigtig flådebase den russiske flåde. På grund af sin historie invasioner og besættelser, kan Baltiysk sættes ud fra resten af de ​​baltiske byer. Når russerne erobrede Pillau i 1946, ændrede de sit navn til Baltiysk og udviste alle de tyske indbyggere som en del af den berygtede "russificering"-kampagne. Byen blev fuldstændig lukket for udenforstående, og selv i dag er der adgang forbudt for dem, der ikke har en, på forhånd, godkendt tilladelse.

Af de få tilbageværende vartegn i Baltiysk, er de bemærkelsesværdige, den femkantede formede Pillau citadel, det 13. århundrede Lochstadt slot, St. George katedral, baltiske flåde museum, fyrtårn og den stenkirke bygget af tyskerne i det 17. århundrede.

Bemærk: Alle passagerer, der rejser til Baltiysk skal opfylde eventuelle visumkrav for at kunne komme ind i Baltiysk (en russisk enklave), forsøgt indrejse uden denne, vil resultere i at blive nægtet indrejse i Baltiysk og passageren skal betale for returrejse selv.

Baltiysk - Rutekort

se kort

Havneadresser

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!